دانلود Supermarket Management 2 v1.1 – بازی دخترانه مدیریت سوپر مارکت اندروید

روش‌های قدیمی خرید شارژ، برازنده گوشی هوشمند شما نیست.

با نرم‌ افزار شارژر خرید شارژ برای هر سیم‌کارتی کمتر از 5 ثانیه طول می کشد!

با مشاهده سابقه تماس با دیگران و تاریخچه تمامی خرید‌هایتان، هزینه‌های خود را مدیریت کنید.

هم اکنون با استفاده از این نرم‌افزار، هوشمندی تلفن خود را بیشتر لمس کنید.

سیزده به در، سکّه ببر!

دانلود مستقیم دانلود فایل دیتا

یکی از سبک هایی که در بین کاربران و بازی باز ها محبوبیت بسیار دارد سبک مدیریتی یا Management است. در بازی Supermarket Management 2 v1.1 نقش یک مدیر فروشگاه یا همان سوپرمارکت را دارید که باید با سرعت عمل خود و همچنین مدیریت خود فروشگاه را اداره کنید تا پول بیشتری بدست بیاورید و فروشگاه خود را گسترش دهد و مشتری های بیشتری برای خود جذب کنید. در این بازی میبایست وظایف خود را به بهترین شکل اعمال کنید و به مراحل بالاتری بروید. خدمت رسانی به مشتریان باعث خوشحالی آنان خواهد شد و افزایش درآمد به شما کمک می کند تا به آسانی کارگران اضافی را استخدام نمایید و در نتیجه کسب و کار را به طور چشم گیری رونق بخشید! این بازی کم حجم دارای گرافیک بالایی است و قدرت تمرکزتان را بالا می برد و شما را ساعت ها مشغول می کند.

برخی از ویژگی های بازی Supermarket Management 2 اندروید :

✔ دارا بودن ۴۹ مرحله ی بسیار سرگرم کننده و چالش برانگیز

✔ بودن ۲۲ دستاورد متنوع برای جمع آوری و کسب درآمد بیشتر

✔ شامل بودن ۹ شخصیت مختلف در طول بازی

✔ مدیریت سوپر مارکت در ۵ مکان مختلف از سرزمین های متعدد

✔ دارا بودن گرافیک اچ دی خیره کننده نسبت به حجم بسیار کم خود

راهنمای نصب و اجرای بازی :

– ابتدا فایل apk را دانلود و نصب نمایید.

– فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج سازید. پوشه ی com.g5e.sm2 را در مسیر Android/obb کپی کنید.

– بازی را اجرا نمایید.

منبع: getandroid.ir

دانلود بازی وارکرافت

Warcraft 3 Reign of Chaos یکی از نسخه های پرطرفدار شماره سوم بازی وارکرافت در ژانر استراتژیک برای PC بوده که توسط Blizzard Entertainment عرضه شده است. نبرد بین نژاد های مختلف از جمله اورک ها در گرفته و هیچ کسی از گزند این جنگ در امان نخواهد بود. قهرمان خود را از بین این نژاد ها انتخاب کنید و لشگریانتان را به همراه او برای حمله به دشمن آماده سازید.

مکان های بازی Warcraft 3 Reign of Chaos در جنگل ها، کوه ها و دشت های وسیع طراحی شده اند و شاید نسبت به عناوین امروزی از کیفیت بالایی برخوردار نباشند اما دارای تنوع زیادی هستند. غارت کردن و به دست آوردن منابع از موارد مهمیست که در طول هر نبرد باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید تا بتوانید آسیب هایی را که در آن درگیری دیده اید، جبران نمایید. هدایت هر یک از نژاد ها در بازی وارکرفت ۳ نیازمند مهارتیست و اگر تازه وارد هستید، باید بخش آموزشی را پشت سر بگذارید تا کمی با عملکرد تیم آشنا شوید.

اما مهم ترین بخشی که در این بازی برای کاربران قدیمی دارای جذابیت بود، Multiplayer یا قسمت تیمی وارکرافت می باشد. بازیکنان با ورود به مالتی پلیر Warcraft 3 Reign of Chaos گروه های چند نفری تشکیل می دهند و به صورت آنلاین یا آفلاین با هم مبارزه می کنند و گروهی که برنده باشد، امتیاز خوبی نسیبش خواهد شد. با امتیازاتی که از این جنگ های هیجان انگیز به دست می آورید، آیتم هایی را به هنگام مبارزه از Shop تهیه کنید تا قدرت و سایر ویژگی های Hero تحت کنترلتان افزایش پیدا کند. هم چنین برخی از آیتم ها هستند که به سربازان معمولی که در کنارتان می جنگند، قدرتی می افزاید و نتیجه را به نفع شما تمام می کنند. با گذشت زمان و نابودسازی نیرو های دشمن در بازی Warcraft 3 Reign of Chaos امتیازی مخصوص به اسم Experience Points به قهرمانتان تعلق می گیرد و باعث بهبود اسپل ها و توانایی های او می شود.

---------------

منبع: mihanblog.com

دانلود Perfect Shift – بازی مسابقات خیابانی اندروید

Perfect Shift عنوان بازی هیجان انگیزی در سبک Drag Racing یا ماشین سواری دو بعدی برای اندروید است و توسط شرکت Lextre RUS با کیفیت بالایی تولید شده است.  اولین ماشینتان را از از بین چند مورد ابتدایی و ارزان قیمت انتخاب کنید و شانستان را برای برنده شدن در مسابقات خیابانی ابتدایی امتحان کنید. پس از این که با محیط آشنا شدید و آموزش های لازم را دیدید، به رقابت های واقعی پا بگذارید.

تمامی مسابقه های بازی Perfect Shift در محیط های خیابانی و داخل شهری انجام می گیرند و طرفداران زیادی هم برای مشاهده به این مکان ها مراجعه می کنند. همانند سایر بازی های درگ، تنها کاری که باید در طول هر مسابقه انجام دهید، تعویض دنده و کنترل سرعت با کمک امکان تاچ گوشیتان می باشد. شاید در ظاهر، کار ساده ای به نظر برسد ولی بعد از گذشتن مراحل اولیه، به مشکل بر می خورید و باید مهارتتان را افزایش دهید و سرعت عمل بیشتری به خرج دهید.

جستجوهای ورودی:

www freee game ir (1)+ دانلودبازیاهای غیراینترنتی (۱)+ دانلودبازی کلش اف کلنز نسخه جدید برای انروید (۱)+ دانلود بازی کلاش آف کلانس‎ ‎جاوا (۱)+ دانلود بازی دخترانه در موبایل اندروید (۱)+ دانلود بازی رایگان اندروید (۱)+ د انلود بازی تبلت (۱)+ بازی کردن کلش اف کلنس (۱)+ بازی ان لن باربی (۱)+ هک جم بازی کلش هف کلنس (۱)+

منبع: freegames.ir

فروش ویژه دوربین مینی نانو - Nano Mini Camera

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربین دنیا تنها با 14 گرم وزن. با قابلیتهای باور نکردنی. برای اولین بار در ایران ...

دوربین مینی نانو کوچک ترین و سبک ترین دوربینی می باشد که تا به حال تولید شده است. این دوربین با توجه به اندازه و وزن بسیار کم خود قابلیت های باور نکردنی را از جمله عکاسی، فیلم برداری،ضبط صدا، فیلمبرداری خودکار (تشخیص حرکت) و وبکم دارد. دوربین نانو توانايي عكس برداري در ابعاد 2048 در 1536 پيكسل و فيلم برداري 1280 در 960 پيكسل با 30 فريم در ثانيه را دارد.

اين مدل مجهز به باتري داخلي قابل شارژ از نوع ليتيوم پليمر ميباشد. با هر بار شارژ حدود 1.5 تا 2 ساعت ضبط فيلم انجام ميگيرد و مدت ضبط صدا يا حالت روشن به چندين ساعت ميرسد. اصلي ترين ويژگي اين مدل، كوچكي خارج از تصور آن است كه با باز كردن بسته بندي جلب توجه مي كند. ابعاد اين دوربين كوچكتر از يك قوطي كبريت است و با وزن 14 گرمي براي تصويربرداري تفريحي، ورزشي و ... به راحتي قابل حمل است.

» برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود نرم افزار رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت – Irangate IPTV

از 20 اسفند تا 20 فروردین قرعه کشی عیدانه IrangateTV

با دانلود این سرویس، شرکت در این طرح و خرید کد فعالسازی و یا معرفی آن به دیگران شانس خود را برای شرکت در قرعه کشی افزایش دهید.

امکانات رسانه (تلویزیون) اینترنتی ایران گیت:

- هیچ یک از برنامه های نوروز را از دست ندهید، IrangateTV با آرشیو همه فیلم های و سریال های نوروزی همراه شماست.

- به همراه ماهیانه 100 عنوان از برترین و جذاب ترین فیلم های ایرانی و خارجی و انیمیشن های دیدنی و زیبای کودک و نوجوان.

مطالبی که برچسب دانلود رایگان بازی اندروید را دارند .

دسته بندی: آندروید , بازی موبایل , موبایل

833 بازدید

هیچ کسی قهرمان به دنیا نمی آید ، بلکه طوری خود را می سازد تا دیگران او را قهرمان خطاب کنند ! تمام این ها در بازی Real Steel HD وجود دارند . این بازی در فروشگاه گوگل پلی بیش از ۶ میلیون بار دانلود شده است . داستان این بازی  از فیلمی با همین نام الهام گرفته است . داستان آن مربوط به آینده ای نزدیک بوده و شما باید با استفاده از ربات خود ، بر ربات های دیگر غلبه کرده و پیروز میدان شوید . در ابتدا بایستی  مهارت خود را بالا برده و مخالفان خود را از بین ببرید . لازم به ذکر است که کنترل های لمسی این بازی بسیار ساده هستند .

منبع: downloadha.com