Graven The Purple Moon Prophecy v1.0 | 848 MB

توضیحات: بازی Graven The Purple Moon Prophecy v1.0 یک بازی جذاب و اعتیاد آور می باشد که می تواند ساعات زیادی شما را سرگرم خود نماید. این بازی داستان جالبی دارد. داستان از این قرار است که دعوت نامه تحقیقاتی برای رفتن به Brittany برای شما فرستاده می شود تا سنگ های ایستاده شگفت انگیزی که در این منطقه قرار دارد را بررسی کنید و به تحقیق بپردازید. ولی پس از مدت کوتاهی، شما متوجه می شوید که با چیزی فراتر از یک تحقیق ساده روبرو هستید. پس از اینکه شهاب سنگی جلوی ماه را می گیرد و آسمان به رنگ بنفش تبدیل می شود، ناهنجاری از پیش تعیین نشده ای رخ می دهد و ارواح سرگردان آزاد می شوند و شما باید جان خود و تقدیر دو دنیا را تغییر دهید.

اشتراک گذاری

برچسب ها: دانلود بازی , دانلود بازی Graven The Purple Moon Prophecy v1.0 , دانلود بازی کامپیوتر , دانلود بازی کامپیوتری

ثبت نام بازی کاملا رایگان با استراتژیک برتر تراوین ۴٫۴ جدید بدون نیاز به دانلود و نصب!

تراوین داستان زمان های قدیم زمان امپراطوری روم ها و عصر جادو و لشکر کشی سایر نژاد ها بر رومن ها از طرفی نژاد های گول و توتن در جهان تراوین سه نژاد بر سر مالیکت دهکده های یکدیگر و گسترش امپراطوری خود شاهد ظهور یک نژاد بی رحم با نیروی جادویی بنام ناتار هستند. ناتارها برای نابودی دنیا آمده اند به جنگ آنها رفته و قهرمان جهان تراوین شوید.

منبع: eramdownload.com

دانلود بازی های کم حجم و پرحجم کامپیوتری

منبع بازی ها: p30download.com و freegames.ir

اميد وارم كه در اين وب لحظات خوب و خوشي را بگذرونيد.

مديريت وب

دانلود Civilization Beyond Earth – بازی تمدن مدرن

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۲۱ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Civilization Beyond Earth جدیدترین شماره از سری بازی های تمدن یا Civilization برای کامپیوتر است و در سال 2014 توسط 2K Games بر روی استیم عرضه شده است. پس از کسب رتبه اول فروش هفتگی و انتشار موفقی که بازی تمدن مدرن در این شبکه داشته، می توان نوید یک عنوان متفاوت از این مجموعه را به طرفداران داد. داستان به فضای بیکران کشیده شده و ماورای زمین زندگی می کنید.

PC | Reloaded Version

آینده نامعلومی برای بشریت در بازی Civilization Beyond Earth پیش بینی می شود و انسان هایی که از سیاره زمین به یک سیاره دیگر برای ادامه حیات سفر کرده اند، سرنوشت خوبی نخواهند داشت. دولت ها تلاش می کنند تا منابع و نیرو های لازم برای زندگی را فراهم سازند تا در دنیای مدرن به زندگی بپردازند و از خطرات احتمالی که ممکن است با آن ها دست و پنجه نرم کنند، در امان باشد. در این میان، هدایت یکی از این سرزمین ها بر عهده شماست.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Serious Sam HD – بازی سام ماجراجو

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۹ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Serious Sam HD ورژن بازسازی شده از بازی سام ماجراجو در سبک اکشن و شوتر اول شخص (FPS) برای کامپیوتر است که در 2009 توسط Devolver Digital ساخته شده است. این نسخه ای که به دست سازندگان با کیفیت بالا و HD دوباره وارد دنیای بازی های شده است، ابتدا در سال 2001 عرضه شد و توانست نمرات بسیار خوبی از جمله متای 87% را در Metacritic به ثبت برساند.

بر اساس همین محبوبیت بازی Serious Sam HD تصمیم بر بازسازی آن گرفته شد تا باری دیگر با گرافیکی مناسب به نبرد با دشمنان افسانه ای بپردازید. طبق معمول، داستان از جایی شروع می شود که موجودات خیالی از سیارات دیگر به زمین آمده اند تا همه چیز را به غارت ببرند و نسل بشریت را نابود سازند. به عنوان شخصیت قهرمان یعنی سام ماجراجو، وظیفه دارید تا با همگی این بیگانگان بجنگید و در نهایت نسل انسان ها را به برتری برسانید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Slender Rising – بازی ظهور مرد قلمی اندروید

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۸ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Slender Rising شاهکاری از استودیو بازی سازی Teotl در سبک ترسناک و Survival برای اندروید بوده که تا به حال توانسته نمره 5/5 را در Google Play کسب کند. Slender Man شخصیت ترسناک و افسانه ایست که برخی ها اعتقاد بر واقعی بودن آن دارند و بر همین اساس تا کنون ده ها بازی با این موضوعیت ساخته شده اند. شما در حال فرار از دست این موجود هستید و باید جانتان را نجات دهید.

این شخصیت در بازی Slender Rising دارای جسه ای لاغر و قد بلند بوده و با دست های درازی که دارد می تواند به سمت انسان ها حمله ور شود و آنان را به قتل برساند. آنان چشمان سیاه رنگی داشته، به طوری که اصلا دیده نمی شوند و هر کسی که در دام این موجودات خطرناک بیافتد، چشمان خود را از دست می دهد. به مصاف ترس بروید و بر آن غلبه کنید تا بتوانید در خانه هایی که خالی از سکنه هستند، به ماجراجویی بپردازید و آیتم هایی را پیدا کنید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Relics of Fate – بازی یادگار سرنوشت

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۷ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Relics of Fate نام بازی سرگرم کننده ای در ژانر Hidden Object از کمپانی Big Fish Games برای کامپیوتر به حساب می آید که در سال 2011 به انتشار رسیده است. داستان مربوط به فردی به اسم Jack Macey بوده که به طور غافل گیرانه ای توسط فرد تبهکاری گروگان گرفته می شود و هیچ سرنخی از خود به جای نمی گذارد. حال همه چیز بر عهده دخترش یعنی Penny گذاشته شده است.

او باید در طول بازی Relics of Fate به دنبال سارق پدرش برگردد و این شما هستید که به جای او ایفای نقش خواهید کرد. لوازم مورد نیاز از جمله چراغ قوه، کیف کمک های اولیه و از این قبل موارد را در کوله پشتیتان جمع آوری کنید تا به ماجراجویی خطرناکی بروید و معماهای موجود را حل کنید. در صحنه گروگان گیری حضور پیدا کنید، بلکه بتوانید سرنخ کوچکی از مجرم بیابید و به هدف اصلیتان برسید. دقیق و با سرعت عمل کار کنید و به وقتتان ارزش بدهید.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Prince of Persia 3 – بازی شاهزاده پارسی

تاريخ : دوشنبه ۱۲ آبان۱۳۹۳ | ۱۴:۱۶ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Prince of Persia 3 با عنوان The Two Thrones سومین ورژن از بازی شاهزاده پارسی برای کامپیوتر بوده و توسط کمپانی Ubisoft در سال 2005 به انتشار رسیده است. داستان، دنباله ای از نسخه دوم را نشان می دهد، جایی که شاهزاده، Dahaka را به قتل می رساند و Kaileena را از دست دشمنان نجات می دهد ولی ماجرا به همین مشکلاتی که پشت سر گذاشتید، ختم نمی شود.

اتفاقات بازی Prince of Persia 3 هم در شهر بابل رخ می دهند، شهر باستانی که تمدن کهن ایرانی در آن به چشم می خورد و فرهنگ بسیار غنی دارد. بر اساس تاریخ، بناها و ساختمان ها طراحی شده اند و در کوچه و پس کوچه های این مکان زیبا به ماجراجویی می پردازید. بعد از این که در زمان سفر کرده و ساعت شنی خالی را پیدا می کنید، به شهرتان باز می گردید تا علل خالی بودن این ساعت شنی اسرار آمیز را پیدا کنید و اهداف دیگری را دنبال خواهید کرد.

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

دانلود Metro Redux Bundle – بازی مترو

تاريخ : پنجشنبه ۱۳ شهریور۱۳۹۳ | ۲۲:۴۵ بعد از ظهر | نویسنده : سید مهدی حسینی

Metro Redux Bundle مجموعه ای از نسخه های قبلی بازی مترو با کیفیت Full HD و بهبود یافته برای PC می باشد که انتشار آن بر عهده شرکت Deep Silver بوده است. اگر بخواهیم داستان اولین نسخه از این سری بازی را با نام Metro 2033 توضیح دهیم، می توانیم به اتفاقاتی که بعد از جنگ های اتمی رخ داده اند، اشاره کنیم. مردم بعد از این حملات به شبکه مترو پناه برده اند و در شرایط سختی زندگی می کنند.

PC | Black Box Repack

آثاری که این مواد شیمایی بر شهر در بازی Metro Redux Bundle گذاشته است، باعث به وجود آمدن موجودات عجیب و غریبی شده است که در سطح شهر پرسه می زنند و تا به حال، جان هزاران نفر از مردم را گرفته اند. از همان ابتدا سبک شوتر اول شخص یا همان FPS در این بازی حاکم است و یک سلاح پیشرفته ای را به دست می گیرید تا به مبارزه با این موجودات بپردازید. موفق شدن در Metro Redux Bundle کار بسیار سختی به نظر می رسد ولی امید همه مردم به شماست.

منبع: blogfa.com